Komentari na vest

Jedan osebujni rukometaš, jedna vizija i melem na ranu fudbalu

C

Coa1234

pre 19 dana

ima li jos neko u Kilu da popijemo pivo 🍻😁
A

Akica1982

pre 20 dana

Bravo za clanak
R

Rubikova kocka

pre 20 dana

Holstein pivo iz Hamburga!
B

Bar Kohba

pre 20 dana

Raduje me ulazak ovog kluba u Bundes ligu. Navijaci su vatreni i malo da se liga prosiri na manje jake gradove i centre, pogotovo sa sjevera i istoka. Oni su pre par sezona bili dobri u kupu i izbacili su neke od favorita, ali nisu imali snage za ulazak u elitu.
h

halo

pre 20 dana

Drago mi je da su konačno uspeli, bilo je katastrofa kad su ono pre neku sezonu isto imali 5-6 bodova prednosti 3 kola do kraja, uspeli to nekako da ispuste i onda ih u plej ofu raskantao Verder.
S

Sta?

pre 20 dana

Osebujni???
A

Alealeo

pre 20 dana

Lep tekst. Samo niste pomenuli nigde da za Kil nastupa i jedan nas igrac Marko Ivezic bivsi kapiten Vozdovca.
a

ajaojao

pre 20 dana

nisi citao do kraja
g

gagy plus

pre 20 dana

osebujni?
N

Nenad1246

pre 20 dana

Kakve su ovo gluposti te projekat te preko deset godina te verovanje i kad neide sve odjednom već postepen rast bez veze. Zar ništa od nas nisu naučili da mora sve odma i preko noći.
K

Kad

pre 20 dana

Nemac napravi plan i program to se i ostvari. Red rad i disciplina. Bez pomoći države. Radili su 15 godina i ostvarili svoje snove i planove. A ne ko ovde od 90tih. Ni plana normalnog ni programa. Sve oće preko noći. Al samo za sebe kako uprave klubova tako i razne vlasti od tada. Zato su se Nemci digli iz pepela posle oba svetska rata ko poraženi a naši koji su pobedili u oba rata u miru su sve proćerdali i ratuju sami protiv sebe. Bravo za Kil. Tako se iz nedaća vraća na staze uspeha
C

Cemu to

pre 20 dana

"Osebujni" nije srpska rec.
S

Sasa48

pre 20 dana

dobar tekst lepa prica
S

Stari Zrenjaninac

pre 20 dana

Hvala Dučiću na ovom divnom tekstu! Veliki pozdrav od navijača koji je te 1990. godine gledao Švenkea u zrenjaninskom Medisonu.
g

gost1978

pre 20 dana

doktor si dučiću
B

Brko

pre 20 dana

Heidenheim, Union Berlin, Kiel, St. Pauli u Bundesligi. HSV, Herta, Schalke, Kaiserslautern, Nurnberg, Hannover u cvajti. Ovi veliki treba da shvate da se ne živi od stare slave