Komentari na vest

Igrala se „viktorija“ u Novom Sadu: Voša protiv Napretka kao na šuterskom treningu

S

Stari navijač Voše

pre 20 dana

Gospodin Bandović nam priča stvari koje nisu uopšte realne. Vratimo se najpre na utakmicu: C. Zvezda i Vojvodina u Beogradu gde su umesto prvotimaca stavljeni naši omladinci i sećate se posledice toga 5:0 za C. Zvezdu! Po sličnom scenariju sinoć gledamo "nadmoć, presing i viktoriju" na jedan gol iskusnijih i mnogo starijih igrača našeg voljenog kluba protiv oslabljenog i jako podmlađenog tima iz Kruševca! O kakvoj to taktici i uspehu trener Bandović priča? Tu nadmoć neka pokažu i ponove u Kragujevcu i naravno u finalu Kupa. Drugo, uprava i stručni štab idu iz krajnosti u krajnost, sinoć su itekako mogli da stave naše mladiće da i oni igraju i stiču iskustvo jer smo već imali ubedljivih 5:0! Uvek se to i radilo da se mlađi igrači ubacuju i igraju pored starijih kako bi stekli neophodno iskustvo! Jedan od takvih jako dobrih primera jeste Silvester Takač. Ulazio je u igru i stasavao pored iskusnog Toze Veselinovića da bi kasnije postao nosilac Vošine igre. Ima još sličnih primera, ali Gospodo iz uprave i stručnog štaba nemojte samo delimično uključivati naše talentovane mladiće već ih hrabrije uključujte u igru pored starijih kada to rezultatske okolnosti kao sinoć dozvoljavaju. Kombinacija mladosti i iskustva uvek je donosila dobre plodove u igri i plasmanu naše Voše.
T

Tako je

pre 20 dana

NS Boj. Umesto naše omladince on stavlja ove koji su za treću ligu il penziju. A i danas se videlo koliko Seri znači Vojvodini. Svojom igrom navlači po 2 do 3 igrača rivala i otvara prostor svojim saigračima koje upošljava ko na tacni il daje golove. Ko nekad Abu.. I bolje
н

нс бој

pre 21 dana

Бутраковић,Букинац,Ковачев,Боровина. Уместо да радиш на самопоуздању Букинца,ти разиграваш Кајевића и Вукчевића,за кога.Катастрофа замене,против интереса клуба. Игра и рутинска победа против слабијег противника је исто доказ дизања квалитета,на томе свака част,јер смо се раније мучили,а често киксали против таквих екипа.
B

Borishaaa

pre 21 dana

Kako se raspala igra ulaskom Kajevica, Vukanovica i Vukcevica. Pustite decu da se igraju
B

Becarac021

pre 21 dana

Objasniti Bandi da ovo nije Zeta ili Bokelj, vec FK Vojvodina!
M

MarkoPap

pre 21 dana

Simpatizer sam Partizana, ove sezone gledam Vosu i Radnicki. Prvih 45 odlicnih minuta, nastavak katastrofa. Nece biti ovo dobro za utakmice u evro okvirima, nema smisla. Nasi klubovi sami sebe lazu, posle svi drugi krivi. Vodis 5-0 na svom stadionu i setas se po terenu, pustas protivnike da udju u 100 postotne sanse. Kakve su ono izmene Kajevic, Vukcevica, Vukanovic? 4 presinga nisu istrcali, odmorni. Bandovic prica nemacki mentalitet, malo morgen. Radnicki je napaljeniji, a deluje da Dudic vise grize. Bandovic se svega zasitio na Tajlandu 😎
v

vuleza

pre 21 dana

Zukic ce se probiti do liga petica nadam se kao i Topic sto ce uskoro, moguci buduci reprezentativci
D

Djoksss

pre 21 dana

Mogao je Borovini dati 10 minuta, Butrakovica, Kovacevu, Kokanovicu, Sukacevu, Bjekovicu, Bukincu. On uvede Kajevica i Vukcevica. Hitno traziti trenera doraslog FKV!
V

Vojvodinas je

pre 21 dana

e bas se razumes u fudbal....Vosa nije duuugo imala boljeg trenera
S

Sta sta

pre 20 dana

Te to cudi, svi ovi mladji ce proci kao ovi stariji ,klupa ubijanje u pojam zato ko moze taj bezi odavde
I

Istocno stajanje

pre 21 dana

Bandovic uveo peMzionera i rezervistu iz filijale, axaxaxaxa. Hteo da odrzi visok ritam i pressing, axaxaxaxa. Cilj je razvoj igraca iz sopstvene akademije? Ajde, dodji juce. Kakav nedostatak vizije, ne postovanje kvazi plana UO.
K

Krusevljanin iz NSa

pre 21 dana

Koliko sam uzivao u prvom, toliko sam se smorio u drugom poluvremenu. Kajevic i Vukcevic, Montenegro Express... Banda je bas dobar za atmosferu, ali osecaj za izmene i momente bas nema. Seriu treba gol, trebao ga je sacekati. Ako ga menja, morao je uci Butrakovica ili Kovacev, a ne Djetic Vukcevic. Uveo Kajevica da se seta po terenu? Razigrava li ga u 35oj za sledecu sezonu?? Sramotno. Vukcevic u Gatu nije imao mesta. Penal promasio. Vosa ima posle Zvezda uz Partizan najjaci tim. Ali ovo je svako radi sta i kako hoce. Maradona i Banda i onaj menadzer Vukadinovic. Lane junior jos zelen, nije mogao rivala svog uzrasta da prodje, a hoce u zvezdu. Mislim da mora malo manje da leti, da cuti i da radi. Iskreno u Krusevcu trenutno ne bi imao mesta u prvih 11.
C

Chiske1

pre 21 dana

Bravo za Bandovica sto je uveo igrace 3 tima i spustio ritam inace bi bilo 10-0 na kraju. Ali zasto Kajevic i Vukcevic? Pa oni treba da idu sto pre. Morala su biti deca uvedena umesto njih. A to sto je Napredak stavio dete od 16 godina na gol je van svake pameti!
V

Vavinjoo

pre 21 dana

Montenegro Express. Vosa je svacija i nicija. Vukc oteran iz Gata...
U

Uzelacc

pre 21 dana

Na 4-0 umesto klinaca, Butrakovica, Bjekovica, Sukaceva, Bukinca, Kovaceva da uvede ili razigra Kembela, India, Boza uvede Kajevica iz penzije i Vukcevica koji je bio rezerva u filijali Mladost Gat!? Drugo poluvreme je sramotno, setanje po terenu... Ima li klupske strategije, razvijanje mladih igraca, ili uvedes u igru svoje? Hvala Vozi na svemu, ali hitno zavrsavati dolazak Dambrauskasa, Fedja Dudica ili Marka Savica.
z

zmagole

pre 21 dana

Feja Dudiqi i Marko Savic nemaju kapacitet da vode svlacionicu punu "zvezda i zvezdica". Mora neki ozbiljniji autoritet da se dovede, pa cak i sa manje kvaliteta, a napraviti kvalitetan strucni stab oko njega.
@

@zmagole

pre 21 dana

Jedino Vukadinovica da pitaju ima li jos kojeg u agenciji? Cuj Fedja ne j z silu, nema kapacitet da vodi zvezdice, a i Vosa mi puna zvezdica. Bez Seria, Zuke, Koraca i Savicevica je na nivou Lucana... Onaj litvanac sto je bio u Hajduku je ozbiljna glava, ali tesko pored Maradona, Vavana i Tanasa.
z

zmagole

pre 20 dana

Za nas fudbal su Radulovic, Vukanovic, Njegos Petrovic, Seri i ostali ozbiljne zvezde, dakle treba autoritet da to poslozi. Dudica ce da pojede svlacionica za 15 dana.
p

pčelar

pre 21 dana

Čuj nije prošla centar za 90 min.šta ste vi gledali...to što je kalimera ukenjalo protiv patlidžana sada mi se obilo u glavi,mada razumem čoveka radi za platu,nenezić lopurda iz snsekte to koristi i pere sebe,dok se oni ne oteraju,nema ništa od Napretka...
b

bosko2020

pre 21 dana

Bravo za Vojvodinu.Samo bih nadodao nevezano za ovu tekmu.Steta sto nema teksta o Hrsticu iz ex Spartaka, sad Hakena.Momaku krenulo, 3 utakmice, 4 gola.Generalno mozda vise o nasim igracima vani u manjim klubovima.
c

carapan123

pre 21 dana

Odlazi nenezicu celava nakazo!