Komentari na vest

Embapeov poraz za rastanak: Od "običnih" navijača izviždan, među Ultrasima veličan

J

JeNeaH

pre 20 dana

Lažna ljubav šeikovih plaćenika.
Z

ZV

pre 20 dana

Obalo Slonovacanin....lebe mekani....
B

Bane1989Ns

pre 21 dana

bude Embape pametan pa ode u Monako :D
T

Tane 3

pre 20 dana

Pre ce Vucic podneti ostavku brate moj.
S

Svilanjac

pre 21 dana

Od običnih izvizdan, a od plaćenih ultrasa...
G

Gost222

pre 20 dana

Jos jedan primer da te price o “placenim” navijacima padaju o vodu…jer je klub taj koji bi prvi bio protiv ove koreografije
A

APAJDIN

pre 21 dana

Sramota za zvizduke...Bio je 7 godina, podigao jos veci rejting klubu, puno radosti doneo Parizanima...Real Madrid i ko ne voli a nije Spanac, pozeleo bi da igra za najveci klub na svetu...A i kosarkasima je san igrati za Real Madrid...Ne volim ih ali su najveci..
T

Trpke

pre 21 dana

Ja garantujem da ovaj allstar team reala cekaju mnogi problemi prvenstveno zbog Ega svih ovih igraca. Belingem,Vini I Mbape su 3 od 5 najboljih igraca trenutno.
j

johanes15

pre 21 dana

jesu, kad je tata igre presao igricu i otisao da se sunca na floridi. do tad su mu svi pobrojani cistili kopacke s izuzetkom belingem jer je jos bio mali pre 2 godine :)
@

@Trpke

pre 20 dana

Ne verujem da će postojati veliki ego, juce je na proslavi titule Belingem stajao pored Vinija i izjavio da je najbolji igrac na svetu, u svakom drugom klubu bi ego bio veliki, to sigurno, ali Real Madrid je neka druga prica, Zidan je najbolji primer kako je uredio svlacionicu kad Benitez nije mogao. Toliko dobro Real Madrid radi i posluje da je to neverovatno, Embape ce biti taj igrac koji je falio ovesezone, da postize30+ golova, to jedinofali. Dobro za Real, osvojice dostatrofeja, dobro za Embapea, zbog osvajanjazlatnelopte. U Parizu to nije bilo realno.
M

Mikili TB

pre 20 dana

Sve je sve ali gde Belingema da prozivas za ego??? Jedan od retkih danas kako fudbaler treba da se ponasa, s postovanjem prema drugima i svojim roditeljima pre svega, pogledaj samo intervjueve koje daje, kao da igra vec 15 godina, pri zemlji potpuno.
S

Scaloneta

pre 21 dana

Osim lične statistike utisak mi je da sve što je PSG osvojio sa njim, osvojio bi i bez njega. Dominacija u Francuskoj je već postojala i pre njega (4 vezane titule sa Ibrom), 3 osvojena Kupa koliko je uzeo i Ibrahimović pre njega. U onoj korona sezoni je u nokaut fazi LŠ više bio povredjen nego što je igrao i tu ih je Neymar odveo do finala. Nije uspeo da im donese Ligu Šampiona. Ostaje ta lična statistika koja je zaista impresivna, ali i razna ucenjivanja, koketiranje sa Realom, problemi sa upravom.. Ali kakav klub takva i legenda.
j

johanes15

pre 21 dana

tacno. s tim da su ih odveli nejmar I di marija :) tihi heroj svake ekipe :)

Mali peca

pre 21 dana

+ nije ni bas ni napredovo nesto specijalno , maltene isti igrac je sada i pre 7 god
P

PDK

pre 20 dana

Ali je (uz Mesija i Nejmara) pomogao PSG-u da postane brend opasan. Ciji ce dres klinci sad kupovati? Kolo Muanija... Oni su dooosta vise para uzeli nego da su 3x LS osvojili sa njim. Nije to mozda Arapima cilj, ali ne moze se reci da nije doneo puno klubu.
O

OkosBokos

pre 21 dana

Realnost je da jedno drugome nisu nista doneli. PSZ je osvajao titule i bez njega, imao zvezda i bez njega. Mbape je dobio dodatni novac, ali svakako bi zaradio kroz karijeru preko milijarde tako da tih nekoliko desetina miliona ne pravi razliku. Ima "vec" 26 godina i jos nema Zlatnu loptu, stigli su Belingem, Virc, Foden, Haland. Vinisijus i konkurencija mu je veca. Inace, vanserijski igrac.
K

KM10

pre 21 dana

Nisu bili potrebni ti zvižduci od strane pojedinih, dao je sve klubu i ostao nakon što su i Nejmar i Mesi otišli, ostao je i pokušao sam, čekao je istek ugovora, nije napustio Pariz prošle godine, a mogao je realno. Jednostavno nije mogao sam da uzme tu titulu prvaka evrope i zašto ga krivoti i zviždati mu ako želi da ode gde će to moći da ostvari. Zašto tako kvalitetan fudbaler da propada u realno jako slaboj ligi. Treba mu čestitati i zahvaliti se kao što su ultrasi uradili, ali svaki navijač Pariza da uradi to!
A

Antonioo

pre 21 dana

Bice Mbape odlican u Realu jer vezni red Reala je strasan i imace odlicne lopte...
j

johanes15

pre 21 dana

modric odlazi a i vec dve godine je vise rezervista, kros mozda odlazi, valverde ostaje kao jedini koji ume da organizuje igru uz naravno belingema. cuameni i kamavinga nemaju ni priblizne kvalitete modricu i krosu kao plejmejkeri. vinisijus i embape ne mogu zajedno, videcemo.
A

Antonioo

pre 20 dana

Kros ostaje