Komentari na vest

Ejbraham promašio pobedu protiv Juventusa, Liga šampiona polako izmiče iz Rominih ruku

P

Poljo

pre 13 dana

Jer nema više Murinja, odlazi liga šampiona.
B

Baggio

pre 14 dana

Prelepo je videti i cuti 70.000 ljudi na Olimpiku koji pevaju u jedan glas himnu kluba. Posle Liverpulovog You'll never walk alone nesto najbolje sto zvuci na stadionu. Cim sudija dune u pistaljku i oznaci pocetak meca, prebacujem kanal:-) Jbg. Navikao na Badja, Vierija, Ronalda, Vijalija, Zidana, Sevcenka, Del Pjera, Totija, Di Natalea, Kaku...Ne mogu ja ovo da gledam. Nemam zeludac. Ono je bio HD u najvisoj mogucoj rezoluciji, ovi danas su 160 piksela:-)
J

Juventino10

pre 13 dana

Čuj poslije. Može samo obrnuto biti. Romina himna je mnogo ljepša od Liverpoolove. Poenta je samo engleski jezik. Skoro svak ga razumije, a Italijanski niko. Ah, da prebaci na boćanje. Tako treba, svaka čast propustio si odličnu tekmu. Veoma si pametan

elmagico

pre 13 dana

i Roma i Juve i Inter imaju bolje himne od Lpula 😁

elmagico

pre 14 dana

tesko moze De Rosi na dve strane sa 4 3 3, od krilnih igraca ima samo El Saravija koga je morao da odmara veceras... Murinjo igrao bez krila zato je sad tesko, tek od leta tamo
П

Панта

pre 14 dana

Свилар стварно одличан гоша човече... Свилар, Петровић, Ковачевић, Рајковић, Вања.. Не знам да ли је могуће да имамо толико голмана а на осталим позицијама ни на видику неки играчи тог ранга, типа штопери нам највреднији Павловић25М и Миленковић 16М, крила Жиле 7М, Бирманчевић 6М и Радоњић3М.. туга!
G

Grande Juve

pre 14 dana

I kada je los Juve je cudo
G

Gostttt

pre 14 dana

Je l dao Duca "stegnuta vilica" gol? A da, Roma se ne bori za opstanak...
П

Панта

pre 14 dana

Одиграо солидну текму '-навијач звезде.
J

JUVENTUS DIKA ITALIJE

pre 14 dana

U ITALIJI JUVE JE JUVE !
H

Hmmm

pre 14 dana

Liga pod hitno da menja ime iz Serija A u Serija X.
E

Eskobar

pre 14 dana

bolja utakmica je bila Rijeka dinamo nego roma juve nezna se ko je gori kod gola Juventusa golman stoji na gol liniji treba neko da mu kaze da izace sa gol linije malo ne mnogo samo par koraka napred
N

Ne razumem

pre 14 dana

Kako to mislite Roma nece ici u LS? Zar nije preporodio De Rosi ekipu posle odlaska teroriste Murinja? Aha mislite tukao je Salernitanu i Frozinone kao svojevremeno Solskjer Kardif i Hadersfild? Ok nista onda. Ponovo nazad na fabrickim gubitnickim podesavanjima, bez trofeja i van famoznih top4 (top5).
C

Cenzura komentara

pre 14 dana

Severna Koreja
A

Abraham

pre 14 dana

Poznatiji kao: frizura je tu, a gol? Ma koga briga
K

Kaze piksla

pre 14 dana

Da Svilar nije klasa i da nam ne treba. Ubedljivo najbolje igra nogom od svih nasih golmana, kontrola i pas kao da je vezni igrac. Sramotno ophodjenje prema momku, dali mu 45min u prijateljskoj utakmici.
I

Ivan L

pre 14 dana

Dobar je golman, ali bukvalno nije branio do ove sezone. Ako nista drugo, ne kuburimo sa golmanima. Koga god da stavi od ova 3 na raspolaganju nece biti neka drasticna razlika.
b

bolje da se zove

pre 14 dana

Seria X
O

Oksi

pre 14 dana

Prvi deo sezone su pobedjivali, ali svakako igrali uzasno, ali druga polovina, negde kraj Januara, Juventus igra ubedljivo najruzniji fudbal. Alegriju nakon ove sezone zabraniti da prisustvuje fudbalskim utakmicama na godinu dana. Bolje njega da su suspenovali nego polupanog Pogbu i kockara Fadjolija.
E

Eskobar

pre 14 dana

on Abraham nije dao gol na treningu