Komentari na vest

Aston Vila traži Damfrisa, Inter vidi Bosanca kao zamenu

K

KostaNedeljkovic

pre 20 dana

A sta je sa Nedeljkovicem? Sto su njega uzimali ako im fali Dumfries? Opet Srbija nece imati desnog beka, prerano smo se ponadali da je Kosta taj. Jedino ako ne ode na neku pozajmicu u osrednji tim u ligama petice i bude igrao solidno i dovoljno.
i

ika ambrozini

pre 20 dana

Šteta,mašina od igrača,nadao sam se da će da završi u milanu ,al ovi ameri kod očiju slepi,ne vide dalje od francuske lige.
j

jovanczv

pre 20 dana

dodji u tvoj partizan da kidate ti i Samed Bazdar

Pjanić sa tri žutaa

pre 20 dana

Sebicno hteli da zadrze Skrinjara? Pre ce biti da je on odigrao šibicarsku igru da ode kao slobodan igrac. Lepo je rekao Marota da mu je Skrinjar vece razocarenje od Lukakua. A svi znamo ko je Lukaku.
i

izointer32

pre 20 dana

Buchanan je dosao kao zamena za njega, mada opet treba jos jedan desni bek ako ode Damfris.
I

Inter

pre 19 dana

Buchanan dosao kad je bilo jasno da Kvadrado ide na operaciju, da bude alternativa Damfrisu, a verovatno i da ga nasledi, jer Damfris verovatno odlazi. E sad, Buchanan nije ni minut odigrao na desnoj strani, nego ga Inzagi koristi u rotaciji na levoj strani. Carlos Augusto ce sledece sezone verovatno da se koristi kao alternativa Bastoniju (u poslednje vreme je upravo to), tako da Inzagi Buchanana vidi verovatno kao alternativu Dimarku, a neko ce morati doci na mesto Damfrisa, a pretpostavljan da Darmijan tu uskace kao alternativa.
a

ahbah

pre 20 dana

dedic je odlican mladi bek vec je kapiten salcburga i standardan u reprezentaciji bih,mislim da ga salcburg nece prodati ispod 25-30 miliona sto je italijanskim timovi previse,osim ako zang ne proda inter pa se otvore mada ne znam kako stoje sa ffp prije par sezona su bili na ivici kontam da je sad bolja situacija.
J

J7

pre 20 dana

Nemaju oni šta tražiti zamenu za Dumfriesa. Nek produže ugovor Cuadradu, on je i dalje dobar brzonogi dribler. A imaju i Buchanana i Darmina za desnu bočnu poziciju.

Oldboy

pre 20 dana

cuadrado stalno povređen, Darmijan 34 godine, Dumfriz ce otici svakako samo pitanje da li ove sezone ili sledece za džabe. sto se tice mladog kanadanina on je rezerva, tako da, apsolutno moraju da dovedu jos jednog rwb