Komentari na vest

Arabija nije za sve obećana zemlja: Laport bi nazad u Evropu, prvi u redu čeka Bilbao

v

vecina je prezadovoljna

pre 17 dana

naravno neki ne..Sasvim.ok..Pitanje sta je i ocekivao..Neka se vrati..Bar troje cekaju da uskoce na njegovo mesto..
J

Junker

pre 17 dana

Na kraju od svih transfera jedino pametni Mitar i Kristijano. Kristijano ce uzeti na kraju verovatno milijardu od njih, postize golove kako nigde ne bi mogao (u Ameriku ne sme) i gledaju ga kao Boga. Mitar uzeo nestvarnu lovu, obozavaju ga, postize golove i osvaja trofeje, a tesko bi u Evropi bilo gde bio u timu koji se bori za neki trofej.
R

RealNo1

pre 17 dana

Митар је јако паметан потез повукао. Прво што је добио огромну лову, друго што још има времена да се врати у Европу. О Роналду не трошити ријечи, сад би био бољи избор од неких играча који играју у лигама петице.
m

mile1

pre 17 dana

Zato ce Mitar ostati nebitan fudbaler koji nije zeleo da u najboljim igrackim godinama bude jedan od najboljih napadaca na svetu nego je pojurio za lovom. Pogledaj gde je Vlahovic koji je dosta mladji od njega a gde ovaj..
F

FM

pre 17 dana

Mitrovic je najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije i po tome ce ostati upamcen. Vlahovic ne znam po cemu ce da bude upamcen? Kakve on trofeje ima? Ako cemo po tome, onda je Jovic veci igrac, posto je bio u Madridu. Mitar je pokazao i dokazao svoju vrednost i lojalnost godinama u Fulamu, gde je postavio rekord za broj golova u najjacoj drugoj ligi na svetu, koja je po jacini sigurno u top10 liga Evrope.
G

Gostttt

pre 17 dana

Ronaldo ne sme u Ameriku? Pa on jos igra fudbal, nije u penziji. Kad resi da ide u penziju, otici ce u MLS.
d

dzabalebarosi

pre 16 dana

@gost kako ne, ozbiljan fudbal igra ronaldo vec 4 godine ahahahahhahahh a nije resio da ode u penziju jer je neko uzeo svetsko i 8. zlatnu loptu, da nije tako otisao bi ronaldo davno u penziju nego se izivljava nad nebitnim igracima i klubovima. covek za poslednjih 5 godina u evropi dao manje slobodnjaka nego u ovih 7-8 meseci ej