Komentari na vest

Ančeloti spokojan pred revanš: Bajern igrao najbolje što može, mi možemo mnogo bolje

C

CZ***

pre 18 dana

Nije baš rekao to što stoji u naslovu. Malo ste nafilovali. Sve ostalo stoji. E, sad... Real nekako ima i sreće. Svi su ih nadigrali, i Lajpzig i Siti i Bajern, ali su se nekako izvukli. Delom na klasu, to niko ne spori, ali malo i na sreću. Dva najnesrećnija tima ove sezone LŠ su Zvezda protiv Jang Bojsa i Lajpzig protiv Reala.
q

qkskslsllsl

pre 19 dana

Anćeloti je po mom skromnom mišljenju najbolji fudbalski trener ikada što bi ova mladjarija rekla GOAT.Uvek odmeren u izjavama bez ijedne loše reči upućene bilo kome,jednom rečju gospodin,ne traži izgovore u porazima svog tima a isto tako i ne veliča pobede,rezultati govore u njegovo ime i ono što me najviše fascinira kod njega je način na koji uspeva da promeni tok utakmice u svoju korist izmenama,tumbajući mesta igračima,veznjake gura u odbranu,bekove u sredinu,verujem da bi se većina trenera pogubila ali ne i don Karlo hladan kao špricer,i podignutom obrvom.
V

Venom

pre 19 dana

Anceloti moze samo biti najveci ako se uzima u obzir LS.A posto ima jos trofeja ne moze nikako.Po meni je on trener kojem leze kup takmicenja a ne ligaski sistem.O tome govori i cinjenica da je osvojio ligu 5 puta iako trenira najjace klubove vec 30 godina
W

WK

pre 19 dana

Najveci ce biti onaj ko osvoji najvise trofeja.Trenutno je to Ser Aleks Ferguson,ali je Gvardiola na dobrom putu da ga prestigne.
U

UFO

pre 19 dana

Znaci Everton i Napoli su oterali najboljeg trenera ikada 🤣🤣
@

@lex

pre 19 dana

Pazi ove balavce, kao navijaju za Real pa se prepucavaju.Možete da simpatišete Real ali za navijanje je potrebno da se ide uživo na utakmice,da imaš koji original dres a ne felšericu sa pijace,da imaš neku povezanost sa klubom. Najlakše je reći,navijam za Real,Siti,Barsu a najbliži dodir sa tim klubom je tv,pc ili poster!
D

DidierDrogba11

pre 19 dana

ja i dalje vjerujem da Bajern prolazi
D

Doks

pre 18 dana

Uh, gde nađe taj nik. Drogba im je uzeo LŠ one godine sa Čelsijem. Podsetio si me na onu katastrofu. Bajerm je tu utakmicu izgubio 3 puta. Vodio do 87. minuta, Roben u nastavku promašio penal, Nojer odbranio prvi penal... I onda naš zet Švajni pogodi stativu, a DD ga da.
R

Raffa

pre 19 dana

Koliko isfrustriranih komentara na racun Reala.Ljudi igraju bez dva povredjena stopera i bez klasicnog spica i opet postoji sansa da se nadju u finalu.Nema veze sreca sa tim vec znanje i kvalitet,pogotovo Ancelotija.Covek doktor nauka za fudbal, uvek izvlaci maksimum iz svakog igraca.
R

Robert Lewandowski

pre 19 dana

Videce on u Madridu ko koliko moze. Da je Bajern odigrao najbolje sto moze primio bi ti Karleto 4-5 komada. Provukao se čovek protiv Lajpciga i Sitija, samo zna da igra bunker i da preti iz kontre. O količini sreće koju ima bolje da ne pricam. Openda i Sesko se napromasivali nerealno, Siti promasio milion šansi... Sinoc isto iz 2 suta dao 2 gola...
H

Hm zanilmjivo

pre 19 dana

Evo ja gledao Siti-Real. Koji milion šansi Sitija, za 90 mijuta regularnog dela igre imali su dve odlične šanse i postigli jedan go. To što su kontrolisali loptu ne znači ništa, kao što se na kraju i videlo.
M

Mитт

pre 18 dana

Анћелоти игра бункер, а на мечевима Реала у просјеку падају по 3 гола и више. Јаране не бламирај се.
R

Robert Lewandowski

pre 18 dana

Nemoj ti da se blamiras, ko god je gledao njihove meceve protiv Sitija, Bajerna i Lajpciga video je da su bili podredjeni ceo mec.
D

Deki maky

pre 19 dana

Anceloti I'm je dao fore,ali ovi mamlazi u odbrani Bajerna ne znaju gde biju... U revansu lagano,nece Zuriti . . Iako realno najslabiji Real u zadnjih par godina ,I to je dovoljno za finale,a ako odu tamo oni ne gube... Sve je do trenera,Tuhel je procitan... Zal zbog Kejna,kakav je to maler..
C

Cupakabra

pre 19 dana

Ovo nije najslabiji nego najbolji Real u poslednjih nekoliko godina. Od kada je otisao Ronaldo ovo im je najbolja sezona.
B

Brko

pre 19 dana

Zašto bi Bayern žurio u revanšu? Rezultat je neriješen

JudeBellingham

pre 19 dana

Hejteri Reala na aparatima
n

ne moze

pre 19 dana

real nista bolje, moze da igra isto sto i do sad ili ti bunker kao da su grcka 2004. a ne tim u koji je spucano pet milijardi
D

DonCarlito

pre 19 dana

Ne lupetaj molim te. Pokazao je don kako se igra i daje svakom 3-4 komada u onakvom Milanu, lako je igrati sa takvim timom, odavde izvlaci maksimum i svaka mu cast.