""
""

Viljaš Boaš potpuno razočaran: Jadni smo i treba da nas je sramota!

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.11.13. | 18:38

Menadžer Totenhema kritikuje posle debakla u Mančesteru...

Totenhem je do danas imao ubeldjivo najbolju odrbanu u Premijer ligi, a onda je usledila katastrofa na Itihadu. Pevci iz Londona su primili šest golova na gostovanju Mančester Sitiju, tačno onoliko golova koliko su primili u čitavom dosadašnjem delu prvenstva.

Izabrane vesti

Menadžer Andre Viljaš Boaš nije krio nezadovoljstvo zbog očajne partije njegovih izabranika...
„Treba da se stidimo zbog ovoga danas! Siti je bio odličan, a mi smo bili ekstremno jadni. Posle ovakvog debakla moramo da reagujemo u sledećm meču što pozitivnije. Start meča je bio šokantan pošto smo primili gol već posle 15 sekundi i sve što smo planirali i imali u glavama se srušilo već na početku. Imali smo jedinu šansu pri njihovom vođstvu od 1:0 i da smo tada izjednačili možda bi to bila potpuno drugačija utakmica. Sve je išlo naopako po nas. Za svaku grešku smo kažnjavani surovo. Uopšte nismo imali koncentraciju na terenu“, poručio je razočarani Portugalac posle najtežeg poraza od dolaska na klupu Totenhema.

Uprkos ogromnim ulaganjima u tim minulog leta, Totenhem igra razočaravajuće i navijači polako gube strpljenje. Pojačanja poput Lamele, Čadlija, Paulinja ili Eriksena do sada nisu opravdali očekivanja, a prvi koji bi mogao da plai ceh je upravo Andre Viljaš Boaš

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre Viljaš BoašEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara